Türmob Genel Başkanımız Sayın Emre Kartaloğlu ‘nun açıklamasıdır.

Değerli Meslektaşlarım; Beyan ve bildirimlerin uzatılması ile ilgili süreci 16 Mart tarihinden itibaren sizlerle paylaştım. Son olarak 77 SMMM, 8 YMM Oda Başkanları ve TÜ... Devamını Oku

Eklenme : 22.03.2020 00:48:12 || Değiştirme : 22.03.2020 01:00:42|| Okuma : 256
Türmob Genel Başkanımız Sayın Emre Kartaloğlu ‘nun açıklamasıdır.

Değerli Meslektaşlarım;
Beyan ve bildirimlerin uzatılması ile ilgili süreci 16 Mart tarihinden itibaren sizlerle paylaştım. Son olarak 77 SMMM, 8 YMM Oda Başkanları ve TÜRMOB Olarak; Şubat Ayı Beyanamelerinin Uzatılmasını Talep Ettik.
Ancak, an itibariyle, Şubat ayına ait KDV ve muhtasar beyannamelerinin ertelenmesi ile ilgili olarak ne yazık ki olumlu herhangi bir GELİŞME YOK. GEKAP, Ba-Bs ve defter beratları gibi bazı düzenlemeler yapılacak. Ve bunlar kısa zamanda açıklanacak.
Ayrıca, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için sadece ödemelerin değil, beyanların da ertelenmesi planlanıyor.Zaman daralıyor ama Şubat ayı KDV ve Muhtasar beyannamesi için uğraş vermeye devam ediyoruz.
Sakinliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi korumak dileğiyle bilgilerinize sunarım.

Emre KARTALOĞLU
TÜRMOB GENEL BAŞKANI