TESMER, Uzmanlıklara Yönelik Farkındalık Seminerleri ve Sertifika Eğitim Programları

Meslek mensupları ile aday meslek mensupları... Devamını Oku

Eklenme : 13.03.2018 10:41:07 || Değiştirme : || Okuma : 517

Meslek mensupları ile aday meslek mensuplarının uzmanlıklara yönelik farkındalıklannı geliştirebilmek ve meslek mensuplarının farklı uzmanlıklar konusunda yetkinleşebilmelerini sağlamak üzere “Uzmanlıklara Yönelik Farkındalık Seminerleri ve Sertifika Eğitim Programları” geliştirilmiştir.

Aşağıda özet bilgileri verilen bu seminer ve eğitim programlarına ilişkin olarak uygulama birlikteliğini sağlamak üzere belirlenen hususlar aşağıda belirtilmiştir.

Farkındalık seminerleri

• Odalarımızda ve yüz yüze eğitim yöntemi ile Nisan 2018 ayından itibaren planlanacaktır.
  • “ Eğitim tarihleri ve eğitimciler, Odaların ekli form (Ek: 2) ile bildirecekleri taleplerine göre TESMER tarafından belirlenecek ve Odalara duyurulacaktır.
  • İler eğitim salonunda en fazla 100 (Yüz) meslek mensubu ve aday meslek mensubu katılabilecektir.
  • Katılım ücreti* her seminer konusu için günlük 80,00 (Seksen) TL olup bu tutar, Odalar tarafından katılımcılardan tahsil edilecektir.

Sertifıka Eğitim Programları

Odalarımızda ve yüz yüze eğitim yöntemi İle Nisan 2018 aynıdan itibaren planlanacaktır.

Sertifika eğitim programlarına, her eğitim salonunda eıı az 40 (Kırk) ve en fazla 50 (Elli) meslek mensubu katılabilecektir.

Katılım ücreti her program için 750,00 (Yediyüzelli) TL + KDV’dir. Ödeme kanalı TESMER tarafından ayrıca bildirilecektir

Eğitimler detaylı bilgilerine burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

EĞİTİMLERE ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…..